1. SINIF ANTRENÖRLÜK ÖĞRENCİLERİMİZDEN DEMO ATLETİZM ANTRENÖRLÜK UYGULAMALARI

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 1. sınıf Antrenörlük Eğitimi öğrencilerimizin katılım sağladığı ve Doç. Dr. Yavuz ÖNTÜRK ve Arş. Gör. Şeyma Öznur Gökşin hocalarımızın önderliğinde gerçekleştirilen atletizm dersleri, Yavuz hocamızın başlattığı bir etkinlik ile renk kazandı.

Antrenörlük Eğitimi ve diğer bölümlerdeki öğrencilerimizin de gerçekleştirdiği etkinlikte, her hafta 6 öğrenci demo şeklinde antrenörlük uygulaması gerçekleştiriyor.

Öğrendikleri Atletizm uygulamalarını arkadaşlarına aktaran ve becerilerini geliştirmeye çalışan öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde mesleki gelişimlerine ilk adımlarını attılar.

Ekinlikte emeği geçen hocalarımıza teşekkürlerimizi sunar, sevgili öğrencilerimize de eğitim hayatları boyunca başarılar diler ve keyifle geçirmelerini temenni ederiz.